Padel

Padelbanen

Yes! Vanaf juli 2022 beschikken wij over twee prachtige padelbanen. Centraal in het park naast de kantine bevinden zich deze twee mooie banen. De populaire sport die is komen overwaaien uit Spanje, kun je nu ook bij T.V. Stiens beoefenen. Wij kunnen niet wachten om jullie te zien padellen! Vanaf maandag 4 juli zijn de banen direct te reserveren.

Baan reserveren

Ben jij lid van de club? Dan kun jij gratis een baan afhangen in de ClubApp. Dit werkt hetzelfde als het afhangen van een tennisbaan. Je kunt de baan voor één uur per keer afhangen. Heb je zelf nog geen racket? Dan hebben wij goed nieuws! In de hal van het kantinegebouw bevindt zich een kluis waarvan jij de code op de mail krijgt. Tot 1 oktober kun je als lid gratis een racket lenen. Wil je een racket kopen? Neem dan gauw contact op met Daan via Match and Play.

Nog geen lid van de club? Ook dan kun je een Padel- of Tennisbaan huren. Dit doe je via Meet and Play. Wil je een racket huren? Deze kun je bijboeken bij jouw baan.

Het huren van een Padelbaan kost €25,- per uur en van een tennisbaan €12,50 per uur. Een padelracket lenen kost €3,50 per racket.

Het is verplicht om na gebruik van de padelbanen en gravelbanen deze te vegen met de aanwezige vegers!

Lid worden?

Wil je op ieder moment van de dag kunnen padellen? Dan kun je bij ons lid worden van de vereniging!

Dit kost slechts €165 per jaar en hiermee kun je onbeperkt tennissen en padellen. Dit wil jij toch ook?

Padel Trainingen en clinics

Alle padel trainingen en -clinics worden verzorgd door Tennis & Padel School Jetse Jongsma. Wij bieden voor iedereen het ‘Leer Snel Padel Pakket’ aan. Dit zijn 10 trainingen voor slechts €99,- Check het aanbod van alle trainingen en clinics via www.tennisjj.nl of stuur een mail naar [email protected].

Wij hopen jullie snel te zien op ons mooie park!