Terug naar overzicht

Clubkampioenschappen TPV. Stiens Gemengd en Padel 15+ 2023

TV Stiens (Baan 1 - Althof accountants en adviseurs, Baan 2 - Garden Robots, Baan 3 - Bakker - Training en Therapie, Baan 4 - Germeraad Makelaars, Padel 1 - ekwadraat , Padel 2 - Bijland Bouw BV)
24-6-2023 10:00 - 8-7-2023 23:00
Anneke van der Heide, Willem Scholten, Anton Spindelaar, Eelke Jacob van der Wagen

De inschrijving voor de Clubkampioenschappen Gemengd Dubbel (Tennis) en HD, DD en GD (Padel) is geopend.

We beginnen op zaterdag 24 juni en sluiten af op zaterdag 8 juli.

Inschrijven kan via: www.toernooi.nl (zoeken op "stiens")

 

Verkorte Reglement clubkampioenschappen Tennis Gemengd Dubbel + Padel T.V. Stiens 2023 (zaterdag 24 juni t/m zaterdag 8 juli 2023)

1. Bij poules gaan in ieder geval de poulewinnaars door naar de volgende ronde. Afhankelijk van het aantal poules en de grootte, kunnen ook de nummers 2 doorgaan. Bij gelijke stand in de poule zal eerst naar het setsaldo, daarna naar het gamesaldo en tenslotte naar het onderlinge resultaat worden gekeken. Mocht dit geen uitsluitsel geven, dat zal het lot beslissen. Indien er in een categorie alleen in een poule van 3,4 of 5 spelers wordt gespeeld, is er geen finale tussen de nr's 1 en 2. De eindstand in de poule is dan ook de eindstand.

2. De wedstrijden worden gespeeld volgens het officiële KNLTB wedstrijdreglement. Het toernooi zal niet worden aangemeld voor DSS-systeem, en heeft dus geen invloed op uw speelsterkte c.q. rating.

3. De wedstrijden worden gespeeld om 2 gewonnen sets. In de poules wordt een eventuele derde set als supertiebreak (10 punten met 2 verschil) gespeeld. Bij alle wedstrijden wordt er bij een stand van 40-40 volgens voordeel/nadeel gespeeld. Bij de vervolgwedstrijden (in afvalschema's) wordt een eventuele derde set als volledige set gespeeld. Indien de (weers)omstandigheden dit vereisen, kan een eventuele 3e set als supertiebreak (10 punten met 2 verschil) worden gespeeld of worden er verkorte sets gespeeld (beginnen op 2-2 en een 3e set als wedstrijdtiebreak). De wedstrijdleiding neemt hierover de beslissing. De winnaar krijgt 2 punten voor een gewonnen wedstrijd; de verliezer 0 punten.

4. Een deelnemer dient 10 minuten voor aanvang van de geplande wedstrijdtijd aanwezig te zijn. Het tijdstip van de 1e wedstrijd zal enkele dagen voor aanvang van het toernooi aan de deelnemer worden medegedeeld. Indien een speler 15 minuten na de geplande tijd niet aanwezig is, wordt hij als verliezer aangemerkt.

5. Het spelen van een wedstrijd op een ander tijdstip kan alleen in uitzonderlijke gevallen en na overleg met en akkoord van de wedstrijdleiding.

6. De wedstrijden worden dagelijks gespeeld vanaf 19.00 uur. In het weekend wordt gestart om 10.00 uur.

7. De deelnemer speelt op persoonlijke titel. Een vervangende speler laten invallen is derhalve niet mogelijk. Uitzondering hierop is als er nog geen wedstrijden zijn gespeeld door het betreffende koppel en een gelijkwaardige invaller alle wedstrijden overneemt.

8. In het geval van afwijkende omstandigheden zie het uitgebreide wedstrijdreglement en/of beslist de wedstrijdleiding.

Wedstrijdleiding: Anneke van der Heide, Anton Spindelaar, Eelke van der Wagen, Willem Scholten

(de uitgebreide Wedstrijdbepalingen zijn terug te vinden op www. toernooi.nl)

  Terug naar overzicht