De vereniging

Onze vereniging is opgericht in 1970 en beschikt over een moderne en fraaie accommodatie:

• 6 kunstgrasbanen
  • 2 gravelbanen
  • 1 mini kunstgrasbaan
  • 2 oefenwanden
  • kantine

Alle banen zijn voorzien van kunstlicht. Zit het mee met het weer dan kan er op de kunstgrasbanen het hele jaar door getennist worden. Op de gravelbanen kan dat vanaf 1 april tot, afhankelijk van het weer, 1 november.

Alhoewel de naam wellicht anders doet vermoeden, richten wij ons niet alleen op inwoners van Stiens. Integendeel! Een ieder die wil tennissen is welkom om lid van onze vereniging te worden.

Het tennispark maakt deel uit van het sportcomplex "It Gryn", Ieleane 4, 9051 LP Stiens. Ons correspondentieadres is: TV Stiens, Secretariaat, Boeier 3, 9051 PP Stiens.

Rudy Veldhuis voorzitter / voorzitter@tvstiens.nl 06-52655644
Hetty Andringa secretaris / secretariaat@tvstiens.nl 058-2573676
Eelke van der Wagen penningmeester penningmeester@tvstiens.nl 058-8431971
Carin Akse ledenadministratie / administratie@tvstiens.nl 06-25284010
André van Dijk  commissie sport / commissiesport@tvstiens.nl 06-46242590
Kitty Mulder commissie ontspanning / ontspanningscommissie@tvstiens.nl 06-81209219
Sandra van der Werf algemeen / sandra@tvstiens.nl 06-25373192
Clubhuis   058-2571511

Tennisles en training

Voor informatie over tennisles en trainingen kun je terecht bij onze trainer Jetse Jongsma via jetse@tvstiens.nl of bij onze trainingscoördinator via tennisles@tvstiens.nl. Om je direct aan te melden kun je de knoppen aan de rechterkant van deze pagina gebruiken.

Toernooien

Inschrijving voor toernooien, clubkampioenschappen e.d. kan via www.toernooi.nl. Op de site van de KNLTB vindt u onder andere de standen van de diverse competities.

Reglementen

Naast de statuten en het huishoudelijk reglement zijn in het baanreglement de zaken die te maken hebben met het gebruik van de banen en in het kantinereglement de zaken die te maken hebben met het uitvoeren van de kantinedienst opgenomen.Dit zijn PDF-documenten. Deze kunnen gelezen worden met Adobe Reader, zonodig hier te downloaden.

Introducé-pas

Bent u lid van onze vereniging en wilt u een balletje slaan met een introduce, dan kan dat met een introducé-pas. Deze dient u vooraf te kopen. Senioren betalen daarvoor €5,00 en junioren €2,50. De introducé-pas is geldig op de datum die erop staat. U kunt de pas kopen bij Geert van der Donk (tel. 06-44552616).

Althof Accountants & Adviseurs Hielke Nijp Hoveniers
Bakker Training en Therapie Klusbedrijf Piet Westerhuis